Ingen minns en fegis. På tisdag är det all in. Pang!

/Klassiskt TT-ordspråk

 
 
 

TRIATHLON

Många i klubben har siktet inställt på Ironman-distansen, men givetvis är det många som gillar att tävla i maxpuls på sprintdistansen också.

Många har redan lyckats att ta sig till Hawai, men fler vill dit och vårt mål är att varje år skicka nya atleter till det som är sportens heligaste ort.

Det är bara stenhård träning vad gäller simning, cykling och löpning som krävs. Bara.


LÖPNING

TT bildades av Mikael Nelker för att tillgodose ett behov som fanns för gemensam intervallträning med bästa tänkbara sparringsällskapet.

För att i några år bara varit ett amatörgäng kan vi redan idag skryta med att våra prestationer på marathon startar vid 2:33 och att många klarat sub 3 senaste åren. På damsidan har vi både sprinters och ultralöpare av rang.

Våra klassiska 5 km-testlopp på Bosön brukar lämna få oberörda, åskådare  och personal inkluderade.


swimrun

Den här sporten har gått från att vara en liten osynlig sport, till att vara en viktig del av vår verksamhet och många av våra medlemmar är grymma utövare, med flera pallplats-placeringar under 2015.

Trots att sporten bara är ca tio år gammal har våra medlemmar sammanlagt säkert 50 starter på den officiella VM-tävlingen Ö-till-Ö som går mellan Utö och Sandhamn.

Klubbens officiella cykelbutik

Klassisk viloposition på Bosön under vinterns inneträning. 

Handla utrustning

Som medlem i Terrible Tuesdays kräver ett starkt engagemang och en lika stark vilja att bli bättre. Resan till idrottsliga prestationer är ofta jobbig och lång. För att göra resan lite lättare försöker vi hela tiden att hitta produkter som underlättar träningen. Vi jagar de bästa priserna på de bästa produkterna och erbjuder medlemmar enbart deals som ingen annan kan slå. Webshoppen är öppen för alla, även de som inte är medlemmar.

TERRIBLE WEBSHOP


Bikefit

Att trycka höga watt under många timmar betyder ingenting om inte det aerodynamiska är optimerat och löpmusklerna mår prima inför löpningen. En professionell bikefit med Björn Andersson har hjälpt många av Sveriges bästa triathleter att hoppa upp ett snäpp i rankingen. Gör det du också och se till att din nästa tävling blir din bästa någonsin.

BOKA BIKEFIT


Tränarupplägg

Klubben tillhandahåller träningsprogram som bör passa de allra flesta. Personliga upplägg med regelbunden uppföljning eller mer generella – välj det som passar dig och dina förutsättningar bäst.

En sak är gemensamt för alla – tisdagar är dedikerade löpning.

KONTAKTFORMULÄR


Alla medlemmar handlar till de bästa priserna hos Jarla Cykel. Spana in modellerna som erbjuds i webshopen.

Bilden: Trek Speed Concept 9.9

 
 
 

Ett gäng taggade triathleter dagen innan Ironman Kalmar 2015.


 
 

Terrible Tuesdays vill tacka alla samarbetspartners för allt stöd. Tack!