Om

Historik

Terrible Tuesdays grundades 2011 av Mikael Nelker som en fristående träningsgrupp.
Namnet kommer från det faktum att tisdagskvällarna skulle vigas åt intervallöpning och till en början var det 2-5 personer som kunde ses springa runt Villa Godthem i maxpuls.
Genom åren har gruppen vuxit tills enormt mycket och 2014 togs steget till att bli en triathlonförening.
Än idag så är tisdagar heliga med intervallöpning runt Villa Godthem sommartid som sedan flyttas in på anrika Bosön under vintertid, där heroiska pass genomförs!
Idag är klubben ledande inom svensktriathlon och har de senaste åren plockat hem väldigt många SM-medaljer på varje distans. Men även flertal imponerande placeringar på internationell nivå.
Vi har flera elit-motionärer som varje år placerar sig på pallplatser i sin åldersgrupp på Ironmantävlingar. Varje år har vi flera som kvaliserars sig till Ironman Hawaii som är sportens heligaste tävling!
Ut över triathlon så är löpning fortfarande en stor del av klubben och har löpare som gör marathon ner mot 2:30 och har varje år flera medlemmar som kör sub 3 timmar på marathon.


Terrible Tuesdays kommer alltid sträva efter att vara Sveriges bästa triathlon klubb och vara med och slås om SM-medaljer samt varje år ha flera medlemmar som kvalar in till Ironman Hawaii.